Summer School aporta una introducció bàsica a la narrativa audiovisual a través d’un curs formatiu lúdic, basat en la realització de projectes.
A qui es dirigeix
Estudiants de secundària de 12 a 17 anys que sentin curiositat o interès pel món audiovisual o que vulguin experimentar les seves possibilitats.
Metodologia
El programa Summer School consta de:

  • Classes diàries de Pràctiques de Narrativa individuals i en grup, en les quals els alumnes escriuen, roden i munten les seves pràctiques.
  • Desenvolupament i producció completa d’un projecte de curtmetratge grupal.

A més, s’ofereix als alumnes la possibilitat de complementar el curs amb visionats i sessions d’aules obertes de diferents especialitats.

Curs Beginner

Dirigit a tots aquells alumnes que estan interessats a iniciar-se en el món de la Narrativa Audiovisual.

Durant els matins es realitzen classes pràctiques amb exercicis de narrativa audiovisual. Les tardes estan enfocades perquè els alumnes puguin escollir una especialitat d’aules obertes cada dia, de muntatge, fotografia, guió, VFX, so, visionats.

Al final de la setmana es realitza un curtmetratge, on es mostra els coneixements que ha adquirit l’alumne i es projecta l’últim dia, a la tarda.

  • Beginner 1: del 25/06 al 28/06*
  • Beginner 2: del 01/07 al 05/07
  • Beginner 3: del 08/07 al 12/07
  • Beginner 4: del 15/07 al 19/07

Cursos setmanals amb diferents continguts cada setmana. Els alumnes poden fer tantes setmanes com vulguin.
*La 1a Setmana serà de 4 dies amb horari més intensiu, ja que la Festa de Sant Joan és el Dilluns 24.

Curs Advanced

Dirigit a aquells alumnes que ja han participat en el Curs Beginner (2 setmanes) i volen seguir ampliant els seus coneixements.

Durant els matins, es realitzen classes pràctiques amb exercicis de narrativa audiovisual i s’introdueixen classes de fotografia, muntatge i so de nivell avançat. Les tardes estan pensades perquè puguin escollir una especialitat d’aules obertes cada dia.

En ser un curs quinzenal, al final de la primera setmana es fa un petit rodatge i al final de la segona un curtmetratge més elaborat, que es projecta l’últim dia.

  • Advanced 1: del 25/06 al 05/07*
  • Advanced 2: del 08/07 al 19/07

Cursos quinzenals.
*La 1a Setmana serà de 4 dies amb horari més intensiu, ja que la Festa de Sant Joan és el Dilluns 24.

Cursos d’Especialitat Cinematogràfica*

Dirigit a aquells alumnes que ja hagin participat en cursos previs del SUMMER SCHOOL o que tinguin coneixements i vulguin incrementar la formació en un àmbit audiovisual determinat.

Aprofundeix en la creació tècnica i artística de la imatge visual d’una pel·lícula. Amb pràctiques i rodatge de direcció de fotografia i càmera enfocades en la preparació i producció final d’un curtmetratge.

Aprofundeix en els coneixements tècnics de la direcció cinematogràfica, punt de vista, posada en escena, to, treball amb actors i treball amb la càmera i els equips tècnics. Amb pràctiques de direcció enfocades a la preparació i rodatge d’un curtmetratge.

Aprofundeix en la creació de l’univers artístic d’una obra audiovisual. Amb pràctiques d’idea, desenvolupament i construcció d’espais, personatges, objectes i tots els elements visuals d’una pel·lícula. Amb l’objectiu de crear i produir la direcció artística d’un curtmetratge.

Aprofundeix en la tècnica de la idea, desenvolupament i escriptura del guió cinematogràfic. Amb pràctiques escrites i rodades de concept, creació de personatge, treball amb actors, diàlegs… enfocades en l’escriptura final d’un curtmetratge per ser rodat.

Dirigida als alumnes amb interès per conèixer el món de l’animació i els efectes visuals. En els tallers els estudiants s’iniciaran amb les tècniques de la creació de personatges, construcció de maquetes i l’animació stop-motion. Amb l’objectiu de crear, produir i editar un petit curtmetratge.

A escollir entre:

  • Del 25/06 al 05/07 (quinzenal)*
  • Del 08/07 al 19/07 (quinzenal)

Cursos quinzenals.
*La 1a Setmana serà de 4 dies amb horari més intensiu, ja que la Festa de Sant Joan és el Dilluns 24

Preu:

Beginner: 1 setmana – 180€ (*Descompte per la inscripció de 2 o més setmanes)
Advanced: 2 setmanes – 360€ (*Accés a l’Advanced cursant 2 setmanes de Beginner)
Especialitat: 2 setmanes – 360€
Beginner + Advanced: 4 setmanes – 560€
Advanced+Especialitat: 4 setmanes – 560€
(descompte 10% amb Carnet Jove)

Els cursos Beginner i Advanced també s’imparteixen en anglès.

Horari:

De 10h a 14h. Amb classes optatives complementaries de visionats i aules obertes de guió, art, fotografia, muntatge, vfx… amb un tutor a les tardes de 15h a 20h.