Viu un estiu de cinema Online amb la ESCAC!

1

Classes tutoritzades per professors de Cinebase – Escac en acompanyament constant.

2

Pensa, escriu, roda, munta, sonoriza, comparteix.

3

Un professor de la Escac, 10 alumnes i un munt de curts per a fer junts.

4

Fes cinema en equip des de casa.

A qui es dirigeix
A nens i joves que senten curiositat o interès pel món audiovisual o que volen experimentar les seves possibilitats dedicant una setmana a aprendre a fer cinema rodant.
L’edat recomanada és de 10 a 18 anys. Agrupats per franges edat i amb continguts adaptats per edat.
Metodologia
Classes diàries de practiques de Narrativa, on els alumnes escriuen, roden, munten les seves pràctiques i les posen en comú amb el grup classe, tutoritzades en tot moment pel professor de CinebAse. Desenvolupament i producció completa d’un projecte de curtmetratge.
A més, s’ofereix als alumnes la possibilitat de complementar el curs amb visionats i sessions d’aules obertes de diferents especialitats dirigides per professors.

Descarregar informació

Summer school online

Només necessites un mòvil o tableta i conexió a internet, nosaltres et guiarem perquè disposis d’un software de muntatge

El Summer School aporta una introducció bàsica a la narrativa audiovisual a través d’un curs formatiu lúdic i pràctic basat en la realització de projectes. Li donem la volta a les pantalles per a convertir-les en eines de creació, producció i comunicació.

Curs Beginner 1 i 2

CURS 1 (SETMANAL):
Dirigit a aquells alumnes que estiguin interessats a iniciar-se en el món de la Narrativa Audiovisual.

CURS 2 (SETMANAL):
Dirigit a aquells alumnes que ja han participat al Beginner 1 i volen continuar ampliant els seus coneixements.

Curs Advanced 1 i 2

CURS 1 (SETMANAL):
Dirigit a aquells alumnes que ja han participat als dos cursos Beginner i que tenen ganes d’ampliar els seus coneixements amb pràctiques de narrativa avançades.

CURS 2 (SETMANAL):
Dirigit a aquells alumnes que ja han participat a Advanced 1 i que tenen ganes de desenvolupar un curtmetratge.

Especialitats

Curs QUINZENAL de guió o animació:
Dirigit a aquells alumnes que ja han participat al curs Advanced i que vulguin endinsar-se en una especialitat.

Aprofundeix en la tècnica de la idea, desenvolupament i escriptura del guió cinematogràfic. Amb pràctiques escrites i rodades de concept, creació de personatge, diàlegs… Enfocades en l’escriptura final d’un curtmetratge per a ser rodat.

Dirigida als joves amb interès per conèixer el món de l’animació i els efectes visuals. A través de tallers online els alumnes s’iniciaran en les tècniques del disseny i creació de personatges, l’animació stop-motion, entre altres tècniques que els permetrà crear, produir i editar un petit curtmetratge.