A qui es dirigeix

Es dirigeix especialment a alumnes pre-universitaris, preferentment als quals ja han participat en anteriors edicions del programa SUMMER SCHOOL CINEBASE ESCAC, però també a universitaris de qualsevol disciplina, que vulguin desenvolupar i complementar els seus coneixements previs en el camp de la fotografia cinematogràfica a nivell pràctic.

Metodología

El curs s’estructurarà de la següent manera: als matins tindran lloc unes sessions de concepte i narrativa, que seran complementades a les tardes per una sèrie d’exercicis pràctics.

Sessions conceptuals

  • La direcció de fotografia i la narrativa
  • Il·luminació i look
  • Cambra i narració cinematogràfica
  • Tècnica aplicada al concepte
  • Creació de to i color

Projecte final

Es realitzarà un projecte final en petits grups en col·laboració amb els alumnes de tots dos cursos: Curs de Direcció i Narrativa Audiovisual i Curs de Fotografia Cinematogràfica i Narrativa Audiovisual, a fi d’unir tots els coneixements adquirits i crear una única peça audiovisual que funcioni a nivell tècnic, conceptual i creatiu.

Dades d’interès

Idioma:
Cast | Cat
Places:
Mín.12 | Màx.25 per grup
Horaris:
Matí: Pràctiques de Narrativa Audiovisual
Tarda: Tallers i Projectes
Dates:
Del 8 al 26 de Juliol de 2019
Edat recomanada:
17 a 23 anys
Preu:
600 euros
Antics alumnes Summer School: 450 euros Descompte 10% Carnet Jove

ESCAC disposa d’un servei de cafeteria i restaurant gestionat per Yummy Taller.


Fotografía de Leticia Plaja de Pina

Exercicis pràctics

Aquests exercicis estaran tutoritzats. El desenvolupament dels mateixos començarà en les classes-tallers i acabarà com a encàrrec a nivell individual. A més, seran visionats i comentats en classe a nivell tècnic i creatiu el dia del seu lliurament.