A qui es dirigeix

Es dirigeix especialment a alumnes pre-universitaris, preferentment als quals ja han participat en anteriors edicions del programa SUMMER SCHOOL CINEBASE ESCAC , però també a universitaris de qualsevol disciplina, que vulguin desenvolupar i complementar els seus coneixements previs en el camp de la fotografia cinematogràfica a nivell pràctic.

El curs es divideix en tres grans blocs:

1 Pràctiques de Narrativa Audiovisual

Classes pràctiques on s’aprendran les tècniques bàsiques de la narrativa de ficció seguint l’eix estructural audiovisual de la narració en 3 actes.

2 Tècnic-pràctiques d’especialitat

Classes pràctiques on s’introduirà la narrativa de les diferents especialitats audiovisuals i el seu suport al punt de vista i al discurs del director.

  • Guió
  • Fotografia i cambra
  • Muntatge i So
  • Direcció artística
  • Direcció d’actors

3 Projectes

Realització col·lectiva de 3 projectes audiovisuals complets en format curt. Basats en el desenvolupament audiovisual de continguts previs facilitats per ESCAC i amb l’objectiu d’aplicar les tècniques narratives apreses en el curs.

Dades d’interès

Idioma:
Cast | Cat
Places:
Mín.12 | Màx.25 per grup
Horaris:
Matí: Pràctiques de Narrativa Audiovisual
Tarda: Tallers i Projectes
Dates:
Del 8 al 26 de Juliol de 2019
Edat recomanada:
17 a 23 anys
Preu
600 euros
Antics alumnes Summer School: 450 euros Descompte 10% Carnet Jove

ESCAC disposa d’un servei de cafeteria i restaurant gestionat per Yummy Taller.


Fotografía de Leticia Plaja de Pina

Projecte final

Es realitzarà un projecte final en petits grups en col·laboració amb els alumnes de tots dos cursos: Curs de Direcció i Narrativa Audiovisual i Curs de Fotografia Cinematogràfica i Narrativa Audiovisual, a fi d’unir tots els coneixements adquirits i crear una única peça audiovisual que funcioni a nivell tècnic, conceptual i creatiu.