CINE BASE – ESCAC i el BCN Film Festival

El Festival de curtmetratges de Cine Base s’organitza de conjunt amb el Festival Internacional de Cine de Barcelona Sant Jordi, i compta amb la col·laboració de Filmin i Universal Production Music. Aquesta activitat té l’objectiu d’incentivar la creativitat i el talent del joves, a més de promoure l’interès de nous espectadors i públics fidels a la cinematografia.

Ja pots inscriure’t en la IV edició del Festival de curtmetratges de Cine Base. Selecciona una categoria segons el teu curs, una modalitat segons com sigui la teva obra: ficció, documental o “de Thriller Policíac”, i envia’ns el teu curtmetratge abans del 28 de febrer de 2022.

A qui es dirigeix:
Cine Base dirigeix el festival a joves d’entre 10 i 18 anys d’edat que estiguin cursant 5º i 6º de primària, 1r a 4t de l’ESO, 1r i 2n de Batxillerat o bé Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Bases Festival de Curtmetratges Cine Base

  • És possible inscriure més d’un projecte i competir en qualsevol de les categories, sigui ficció i documental, o en una nova categoria especial: de gènere Thriller Policíac.
  • L’equip ha d’estar format com a mínim per 1 persona i com a màxim per 5 persones, sense comptar als actors.
  • Els curtmetratges poden haver-se produït amb un màxim de dos anys d’anterioritat respecte a la data de finalització del termini de participació, i no han d’haver concorregut en un altre esdeveniment audiovisual o obtingut cap premiación.
  • La durada màxima de les obres és de 10 minuts.
  • No se admitirán obras que presenten contenidos publicitarios y que no respeten los derechos de autor y/o los derechos de propiedad intelectual y/o industrial. (Importante tener en cuenta el uso de imágenes y música que no estén libres de derechos)
  • La calidad mínima de 720p en HD.
  • Solo se admitirán cortometrajes que se encuentren en la plataforma de YouTube.
  • Es obligatorio enviar una fotocopia del DNI (por ambas caras) de cada participante. En caso de haber menores, hay que cumplimentarlas con la autorización de menores que encontrarás en la misma página y con el DNI (por ambas caras) del adulto que la firma.

Com fer un bon thriller policíac?

Tips

Si necessiteu una mica d’inspiració o d’ajuda tècnica,
us animem a donar un cop d’ull a aquests tips.

Premis

Hi haurà diferents premis segons la modalitat:

Beques per als cursos Summer School

Beca al talent pel curs Foundation a l’ESCAC

Subscripcions a FILMIN

Vals de okgift

Accés a la llibreria musical d’Universal Production Music

La categoria «Thriller Policíac» quedarà coberta amb un premi especial.

Festival Cine Base 2022

Hi ha dies que val la pena recordar, per les sensacions que es van viure i pel que van suposar per a nosaltres. Avui volem compartir el vídeo resum del Festival Cine Base. No t’ho perdis!