CINE BASE – ESCAC i el BCN Film Festival

El Festival de curtmetratges de Cine Base s’organitza de conjunt amb el Festival Internacional de Cine de Barcelona Sant Jordi, i compta amb la col·laboració de Filmin. Aquesta activitat té l’objectiu d’incentivar la creativitat i el talent del joves, a més de promoure l’interès de nous espectadors i públics fidels a la cinematografia.

Ja pots inscriure’t en la V edició del Festival de curtmetratges de Cine Base. Selecciona una categoria segons el teu curs, una modalitat segons com sigui la teva obra: ficció, documental o ‘Stop Motion’ / Animació, i envia’ns el teu curtmetratge abans del 19 de març.

A qui es dirigeix:
Cine Base dirigeix el festival a joves d’entre 10 i 18 anys d’edat que estiguin cursant 5º i 6º de primària, 1r a 4t de l’ESO, 1r i 2n de Batxillerat o bé Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Bases Festival de Curtmetratges Cine Base

  • És possible inscriure més d’un projecte i competir en qualsevol de les categories, sigui ficció i documental, o en una nova categoria especial: de gènere Stop Motion.
  • L’equip ha d’estar format com a mínim per 1 persona i com a màxim per 5 persones, sense comptar als actors.
  • Els curtmetratges poden haver-se produït amb un màxim de dos anys d’anterioritat respecte a la data de finalització del termini de participació, i no han d’haver concorregut en un altre esdeveniment audiovisual o obtingut cap premiación.
  • La durada màxima de les obres és de 8 minuts.
  • No s’admetran obres que presentin continguts publicitaris i que no respectin els drets d’autor i/o els drets de propietat intel·lectual i/o industrial. (Important tenir en compte l’ús d’imatges i música que no estiguin lliures de drets)
  • La qualitat mínima de 720p en HD.
  • Només s’admetran curtmetratges que es trobin en la plataforma de YouTube.
  • És obligatori enviar una fotocòpia del DNI (per totes dues cares) de cada participant. En cas d’haver-hi menors, cal emplenar-les amb l’autorització de menors que trobaràs en la mateixa pàgina i amb el DNI (per totes dues cares) de l’adult que la signatura

Tips

Si necessiteu una mica d’inspiració o d’ajuda tècnica,
us animem a donar un cop d’ull a aquests tips.

Premis

Hi haurà diferents premis segons la modalitat:

Trofeu Cine Base

Beques per als cursos Summer School

Beca al talent pel curs Foundation a l’ESCAC

5 subscripcions a FILMIN

5 vals de okgift

La categoria «Stop Motion/animació» quedarà coberta amb un premi especial.

Festival Cine Base 2022

Hi ha dies que val la pena recordar, per les sensacions que es van viure i pel que van suposar per a nosaltres. Avui volem compartir el vídeo resum del Festival Cine Base. No t’ho perdis!

Guanyadors d’altres  edicions

Coneix els projectes guanyadors de les altres edicions i els seus protagonistes.