CINE BASE – ESCAC y el BCN Film Festival

La tercera edició del Festival de Curtmetratges de Cine Base serà el 21 d’abril a les 15:30h a la Sala 4 dels Cinemes Verdi.

Aquesta activitat té l’objectiu d’incentivar la creativitat i el talent del joves, a més de promoure l’interès de nous espectadors i públics fidels a la cinematografia.

Donades les circumstàncies arrel de la COVID 19 Cine Base anirà actualitzant la informació relacionada a com es desenvoluparà el festival, així com les mesures a seguir en tot moment.

El Festival de curtmetratges de Cine Base s’organitza de conjunt amb el Festival Internacional de Cine de Barcelona Sant Jordi, i compta amb la col·laboració de Filmin i Universal Production Music.

Consulta les bases de participació i inscriu-te.

Si ets menor d’edat necessitaràs una autorització dels teus pares/mares o tutors per poder participar en el festival. Descarrega’t el pdf adjunt, emplena-ho i envia-ho.

Autorització Menors Festival

Bases Festival

A qui es dirigeix:
Cine Base dirigeix el festival a joves d’entre 12 y 18 anys d’edat que estiguin cursant 1r a 4t de l’ESO, 1r i 2n de Batxillerat o bé cicles formatius de grau mitjà.

Premis:
Hi haurà diferents premis segons les categories:

  • Beques per als cursos Summer School
  • Beca al talent per a curs Foundation en ESCAC
  • Subscripcions a FILMIN
  • Vals regal
  • Accés a la llibreria musical d’Universal Prduction Music

Hi ha dies que val la pena recordar, per les sensacions que es van viure i pel que van suposar per a nosaltres. Avui volem compartir el vídeo resum del Festival Cine Base 2020. No t’ho perdis!

Edició 2019: