CINE BASE – ESCAC i el BCN Film Festival

CINE BASE – ESCAC i el BCN Film Festival reprenen una nova edició del Festival de Curtmetratges CINE BASE, dirigit a joves de secundària de 1er a 4t de l’ESO, 1er i segon de batxillerat i Cicles Formatius de grau mitjà, amb edats compreses entre els 12 i 18 anys.
L’objectiu del festival és incentivar la creació i el talent de joves motivats pel cinema. Amb aquesta iniciativa volem promoure l’interès de nous espectadors i públics fidels a la cinematografia, perquè gaudeixin de l’experiència de viure i compartir l’audiovisual, participant en un esdeveniment de reconegut prestigi en la indústria cinematogràfica, com és el BCN Film Festival, 2020.

  • Temàtica: Pots presentar-te amb curtmetratges o documentals de temàtica lliure.
    En aquesta nova edició es podran presentar curtmetratges que abordin el tema del canvi climàtic.
  • Participants per equip: L’equip haurà d’estar conformat per almenys tres participants i com a màxim cinc.
  • Gala de presentació: Els curtmetratges finalistes es presentaran en una sessió durant el BCN Film Festival el dia 21 d’abril de 2020 i es lliuraran premis patrocinats per ESCAC i Cinemas Verdi, amb la col·laboració de Filmin…
  • Jurat: Un jurat compost per professionals de la indústria cinematogràfica, així com per docents de la ESCAC seleccionaran els curts finalistes.

Amb la col·laboració de: