Curs de Narrativa Audiovisual ONLINE per a Docents

1

Tutoritzat per professors de CinebAse – ESCAC

2

Homologat pel Departament d’Ensenyament

3

Fes cinema en equip des de casa.

4

Manual de Narrativa Audiovisual: inclou més de 100 exercicis per a realitzar a les aules.

A qui es dirigeix
El curs de Narrativa Audiovisual per a professors està dirigit a formadors d’ensenyament de tota Espanya que tinguin interès per aprendre i aplicar la narrativa audiovisual a les seves aules físiques o virtuals.
Aquest curs els donarà coneixement d’eines i mètodes de treball amb el suport audiovisual (investigar/ desenvolupar / produir / crear / compartir / comunicar /avaluar) de forma online.

Metodologia
Cine Base proposa un contingut curricular pràctic a realitzar amb seguiment continuat del professor durant una setmana, amb horaris de matins o tardes.
Els continguts del curs es desenvoluparan a partir dels objectius:

  • Promoure el Learning-by-doing, aprenent en base a la proposta pròpia i a l’error.
  • Desenvolupar el treball per projectes, creant, compartint, aprenent i corregint online.

Es realitzaran exercicis de narrativa audiovisual que seran complementats amb propostes tècniques de fotografia, muntatge, so, guio i direcció d’art. Es realitzarà un curtmetratge com a projecte final.
L’alumne tindrà atenció individual online a la correcció dels seus exercicis a més de connexions amb equip diàries pel treball amb equip, compartir i fer avaluacions grupals.
Es configuraran grups de fins a 12 alumnes per les sessions amb equip.

Només necessites un mòvil o tableta i conexió a internet, nosaltres et guiarem perquè disposis d’un software de muntatge

Cine Base, impulsat des de l’ESCAC, és un programa que té l’objectiu d’implantar la Narrativa Audiovisual com a competència bàsica, indispensable i d’ús habitual en l’ensenyament de tots els alumnes del nostre país.

Descarregar informació
Inscriu-te¡

Proposem 2 cursos per a tots aquells docents que vulguin introduir-se al llenguatge audiovisual amb la modalitat online:

1. CURS ONLINE FICCIÓ
2. CURS ONLINE DOCUMENTAL

Cine Base posa a disposició del professorat una compilació bibliogràfica audiovisual per a les diferents especialitats i un Manual de Pràctiques audiovisuals per a l’ús dins l’aula.

Els professors/es formats al projecte Cine Base tindran accés a totes les seves accions:

  • Manual de Narrativa Audiovisual: inclou més de 100 exercicis per a realitzar a les aules.
  • Assistència a l’Aula: suport pel desenvolupament i aplicació de projectes i tallers de narrativa audiovisual a les aules.
  • Festival de Curtmetratges Cine Base.

Dades d’interès

Idioma:
Cast | Cat

La certificació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya és de 30 hores (aquesta certificació està reconeguda pel Ministerio de Educación i és vàlida a cada Comunitat Autònoma).
*Tots els cursos seran tutoritzats i supervisats per professors de Cine Base – ESCAC