CINE BASE col.labora amb el Festival #Yomeruedoencasa organitzat per DeAplaneta i Atresmedia Cine

 • El festival tindrà lloc des del 26 de març fins el proper 15 d’abril
 • El curt guanyador es pujarà a la plataforma Flooxer i obtindrà un any de cinema gratis a Cinesa i una TV Samsung de 55’’ de Pc Componentes

DeAPlaneta i Atresmedia Cine organitzen el Festival de microcurts online #YoMeRuedoEnCasa en col·laboració amb l’ ESCAC, Cine Base, Cinesa, Flooxer i Pc Componentes.

El festival neix amb l’objectiu d’animar a tots els cinèfils i cinèfiles de totes les edats al fet que romanguin a les seves cases i aprofitin aquests dies de confinament per a donar curs a la seva creativitat produint, escrivint i rodant els seus propis curts a casa que seran valorats per expertes de la indústria del cinema.

Des del 26 de març fins al pròxim 15 d’abril, els participants hauran de pujar el seu curt original de no més d’1 minut de durada a Instagram, Twitter i/o Facebook amb l’etiqueta #YoMeRuedoEnCasa. La temàtica és completament lliure mentre sigui una idea original i s’hagi rodat a casa. El jurat del festival, compost per Yolanda del Val (DeAPlaneta), Mercedes Gamero (Atresmedia Cinema) i Aintza Serra (ESCAC) triarà els cinc millors curtmetratges que es pujaran a les xarxes oficials de DeAPlaneta i Atresmedia Cinema i el públic votarà a través dels seus likes en cada plataforma el curt guanyador.

Els tres curts amb més vots obtindran els següents premis:

1r Premi: Un any de cinema gratis en Cinesa + TV Samsung de 55 polzades Ultres HD 4K Qled de Pc Components + Curt difós en la plataforma Flooxer

2n Premi: Subscripció anual a Atresplayer Premium + Un any d’entrades de cinema de títols de DeAPlaneta

3r Premi: Lot de Dvds de DeAPlaneta

A més, s’atorgarà un premi especial al millor curt jove (el director o la directora del qual tingui entre 14 i 17 anys) que obtindrà un curs d’estiu Summer School en les instal·lacions de l’ ESCAC.

L’ESCAC a través del seu projecte Cine Base (programa per a implantar la narrativa audiovisual en l’educació secundària) aportarà una sèrie d’indicacions perquè els joves puguin realitzar els curtmetratges que es presentin en el festival.

Més informació sobre la mecànica del concurs en les xarxes oficials de Cine Base, DeAPlaneta i Atresmedia Cinema.

#YoMeRuedoEnCasa

Comentaris

  1. Marta

   Bueno días Ivan,

   El corto tiene que durar 1 minuto de duración.Se podrá colgar más de un cortometraje usando el hashtag #YoMeRuedoEnCasa y el perfil de Instagram, Twitter y/o Facebook deberá ser de carácter público y no un perfil privado para poder realizar el posterior visionado y/o selección del mismo.La temática es completamente libre mientras sea una idea original y se haya rodado en casa. Importante etiquetar a @DeaPlaneta @atresmedia junto a @escac y @cine_base para que podamos ver tu corto.

   Para más dudas te dejo el link de las bases:http://deaplaneta.com/es/concurso

   Mucha suerte y esperemos ver tu corto pronto.

   Saludos,

Deixa un comentari