Ja fa alguns anys que durant els mesos d’estiu el campus de la ESCAC s’omple de centenars de joves amb un profund interès per l’audiovisual.
La Summer School és una oportunitat única perquè noies i nois aprenguin a explicar les seves històries audiovisualment, i alhora comparteixin noves experiències entorn de l’univers cinematogràfic.

A partir d’una programació variada de pràctiques i exercicis, els alumnes realitzen durant dues setmanes, diversos projectes enfocats en la Narrativa Audiovisual. Les pràctiques poden ser individuals o grupals i es realitzen generalment en les sessions del matí, mentre que les tardes estan organitzades perquè els estudiants complementin, de manera optativa, coneixements més tècnics de Fotografia, So, Muntatge, Guió, etc, sempre a través de propostes lúdiques i d’entreteniment.

Aquest any incoporamos els cursos Advanced d’Art i Advanced de Guió, tots dos cursos dirigits a joves que sentin curiositat per la direcció artística i estiguin intresados a aprendre a ambientar, com crear el decorat d’una història i presentar un projecte d’art complet.

Per la seva banda, el Advanced de Guió, s’enfoca cap a joves interessats per l’escriptura i que vulguin aprendre com escriure un guió cinematogràfic, a més de conèixer com és el treball amb els actors, així com crear i rodar una història.

Comentaris

Deixa un comentari