La nova edició del Atlántida Film Festival, de Filmin, es presentarà amb una nova iniciativa acompanyada del programa CINE BASE, projecte de ESCAC, que proposa nous mètodes per portar l’audiovisual a les aules de secundària.
En el seu vuitè lliurament, el major festival online a nivell europeu oferirà el ATLÁNTIDA CINE BASE, una proposta de formació per a docents de secundària de les Illes Balears.
Durant una setmana intensiva, els docents rebran el Curs Intensiu de Narrativa Audiovisual, amb una programació de classes pràctiques i tècniques, basades en el Manual de Narrativa Audiovisual, text dissenyat per aplicar el llenguatge audiovisual a les aules, apte per a qualsevol assignatura o departament.
El festival, que tindrà la seva seu a Palma de Mallorca, oferirà diferents esdeveniments, entre els quals s’inclouen aquest Curs de Cine Base a realitzar-se en la setmana del 25 al 29 de juny, en sessions de matins i tardes.
Aquest activitat estarà lliure de cost, ja que compta amb el finançament de Atlántida Film Festival i ESCAC, a través del programa Cine Base. Els docents podran inscriure’s prèvia reserva, clicant aquí, i tenint en compte que les places són limitades.
Del 25 de juny i fins al 1º de juliol sesionará el Atlántida Film Festival a Palma de Mallorca i per a usuaris de Filmin, tindrà lloc del 25 de juny fins al 25 de juliol.

Comentaris

Deixa un comentari