Per a Daniel Partal, professor del Col·legi Maristas La Inmaculada, de Granada, Cine Base va ser una peça clau per adaptar a les seves classes el llenguatge audiovisual.
Després de rebre el curs de Cine Base, Partal ha dedicat aquest aprenentatge als seus estudiants, integrant la Narrativa Audiovisual amb les assignatures de Física, Química i Matemàtiques, matèries que imparteix al centre.
En el dia a dia, Partal al costat d’altres docents, proposen als seus alumnes nous reptes científics, artístics i audiovisuals alhora. Experiència que ens reafirma la Narrativa Audiovisual com un suport essencial per a la formació en la secundària, aplicable a qualsevol assignatura i/o departament.
Els alumnes del Col·legi La Inmaculada, tant de l’ESO com de Batxillerat, tenen diverses restes que complir durant el curs.
Alguns dels projectes es basen a realitzar experiments físics o químics en els quals desenvolupen habilitats i integren coneixements audiovisuals, on l’important no solament és aprendre els continguts de les assignatures, sinó també treballar en funció d’una proposta narrativa visual.

A partir de les propostes dels docents d’aquest col·legi, veiem un exemple indicatiu de com es pot adoptar l’audiovisual a les ciències més precises, aconseguint que l’alumnat no solament s’enriqueixi dels continguts, sinó que aconsegueixi reflexionar sobre els temes i matèries abordats.

Comentaris

Deixa un comentari