Intenses jornades de treball realitzen per aquests dies els alumnes d’1r de l’ESO de l’Institut Vall de Llèmena, en Sant Greogori, Girona.

En aquesta oportunitat, alumnes i alumnes d’1r de l’ESO focalitzen la seva atenció a desenvolupar un projecte documental, realitzat i dirigit per ells mateixos, amb l’ajuda dels seus docents, implicats en l’ensenyament audiovisual i en el com incentivar noves metodologies en aquest àmbit.

Per a això han comptat amb el suport directe de Cine Base i els seus tallers d’Assistència a l’Aula, on s’impliquen, professors i ex-alumnes de la ESCAC per impartir el Taller de Documental i aplicar la Narrativa Audiovisual als interessos i aspiracions dels estudiants.

Cine Base porta més d’una vintena d’experiències, aquest curs, en tallers d’Assistència a l’Aula, que deixa després de si resultats satisfactoris i desvetlla la gran imaginació i el talent dels estudiants.

Comentaris

Deixa un comentari